Jojo Poffertjes

Ferdi en Josefine Vulker-van den Berg uit Winterswijk worden helemaal blij van poffertjes bakken. De aanvankelijke hobby groeide uit tot een groot bedrijf met meerdere kramen waarbij zij o.a. wekelijks mensen blij maken op onze markt Ze draaien beslag van graan, melk en eieren uit de Achterhoek.

Zelf versieren van de poffertjes met te gekke toppings zoals, verse aardbeien, caramel, gesmolten pure of witte chocolade of… uit grootmoeder tijd met boter en witte poedersuiker. Jojo poffertjes, het draait altijd op iets goeds uit!

Jojo Poffertjes

Ferdi und Josefine Vulker-van den Berg aus Winterswijk sind ganz begeistert vom Backen von Poffertjes. Aus dem anfänglichen Hobby ist ein großes Geschäft mit mehreren Ständen geworden, an denen sie unter anderem jede Woche Menschen auf unserem Markt glücklich machen. Sie stellen Teig aus Getreide, Milch und Eiern aus der Region Achterhoek her.
Sie dekorieren die Poffertjes selbst mit verrückten Toppings wie frischen Erdbeeren, Karamell, geschmolzener dunkler oder weißer Schokolade oder… wie zu Großmutters Zeiten mit Butter und weißem Puderzucker. Jojo poffertjes, das wird immer zu etwas Gutem!