De Ondernemers / die Unternehmer

Barneys Leather

Nee niet de bekende Dartspeler staat bij ons op de markt maar Maurice Barkel. De lederwarenspecialist met een zeer gedurfd hoogwaardig assortiment aan lederwaren artikelen.. Portemonnees, tassen, riemen en accessoires, kwalitatief hoogstaand en voor een betaalbare prijs. Voor een degelijk en goed advies kunt u altijd bij Maurice terecht

Pomper Kaas

Pomper Kaas is een zelfstandige kaashandel uit Doetinchem met een breed assortiment Hollandse en buitenlandse kazen.  De ambachtelijk afgesneden producten (vers van het mes) voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.  Pomper Kaas staat voor een breed assortiment verse kaas enthousiast uitgelegd en verkocht door deskundige medewerkers.

Gradus van de Wardt

Bij mooi weer (geen vorst) bloeit Gradus van de Wardt letterlijk op.  Op 6 weken na staat hij elke vrijdag op de markt in Dinxperlo. Zijn vrolijke verschijning én zijn fantastische uitpak aan bloemen en planten is een aanwinst voor elke markt. Zijn ultieme zomerbloem is de sundaville. “Die heeft weinig verzorging nodig en kan tot de vorst meegaan”. Gradus is te vinden op zijn vaste stek in Dinxperlo.

Broon Dierbenodigdheden

Broon Dierbenodigdheden is, met meer dan 20 jaar ervaring binnen de branche, een dierenspeciaalzaak gevestigd in Winterswijk maar voornamelijk actief op de markten in het oosten van Nederland.
Het assortiment van Broon bestaat uit diverse producten voor honden, katten, knaagdieren en vogels. Broon vernieuwd zijn assortiment continue om zodoende mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche. Thuisbezorgen, bestellingen niets is te gek.
De werknemers van Broon voorzien, elke dag weer, alle huisdieren en hun baasjes van de juiste producten.